Mördar-Anders och hans vänner

Mördar-Anders och hans vänner
ISBN/EAN: 9789164204776
Sprak: Svensk
Kategori: Romaner
Forfatter: Jonas Jonasson
Antall sider: 309
Forlag: Piratförlaget
Utgivelsesar: 2015

Alldeles glimrande bra. Dråpligt dräpande, finurligt skruvat, elegant som bara tusan. Jag tröttnar aldrig. Skånska Dagbladet
Jonas Jonasson drar sig inte för att driva med allt från Arbetsförmedlingen till kvällspressen. Men han gör det med en stor portion värme och humor. Nerikes Allehanda
Johanna Kjellander lämnar predikstolen för gott under burop från sin församling. Nå, yrkesvalet var ändå aldrig hennes. Hon skyller på pappa och Gud i lika delar.
Per Persson lever ett torftigt liv efter att farfar slarvat bor den förmögenhet som nu borde varit hans. I stället är sonsonen en uselt betald receptionist på ett tredje klassens hotell.
Den bortjagade prästen möter av en slump receptionisten på en parkbänk.

Båda är lurade på tillvaron och de har inga problem med att luras tillbaka när möjligheten uppstår. Och det gör den i mötet med Mördar-Anders.
Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän) är Jonas Jonassons tredje roman efter världssuccéerna medHundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ochAnalfabeten som kunde räkna. Som alltid synliggör Jonasson mänsklighetens tillkortakommanden och förvandlar dem till humor. Han tillåter sina läsare att skratta, le och må bra samtidigt som han bjuder in den som vill till en djupare tanke.

2018 Last Ned E-Bøker - All rights reserved.