Fashionista

Fashionista
ISBN/EAN: 9789174241167
Sprak: Svensk
Kategori: Debatt og samfunn
Forfatter: Martina Bonnier
Antall sider: 208
Forlag: Bonnier Fakta
Utgivelsesar: 2010

En smaksäker och prisvärd present till alla modeintresseradeNär Martina Bonnier, stilikon och välkänd modechef på Damernas Värld, släppte sin debutbok Fashionista våren 2008 blev det stor uppståndelse, både i modevärlden och den svenska debatten. Modebloggarna tog emot den med öppna armar, krönikörerna förfasade sig över det lyxiga anslaget, kunderna älskade den.

"Fashionista" är en annorlunda bok med ett högst personlig tilltal som bygger på en unik kunskap. Följ med på besök hemma hos Coco Chanel i hennes privata våning och upptäck tjusningen och precisionen hos haute couture. Ta del av råd från kvinnor som ägnar sitt liv åt skönhet. Lär dig långsiktigt bygga upp din garderob. Känn stämningen hos jeansfolket på Acne. Gå på juvelshopping. Ta pulsen på moderedaktionen. Hela tiden i sällskap med de hetaste namnen bland dagens designers.

Efter 20 år som moderedaktör på olika magasin har Martina Bonnier hunnit uppleva det mesta inom mode. Genom högst personliga berättelser delar hon med sig av livet bakom modeindustrins kulisser och av möten med modepersonligheter vars kreativitet smittar av sig.


Själv kallar hon sig, med rätta, för modeprivilegierad.

Som en av ytterst få utvalda svenskar besöker hon världens mest prestigefyllda modehus i Paris, Milano, New York och London. Hon bevakar och analyserar trender och tendenser dagligen. Denna värld av flärd, lyx och stilkunnande, men också mycket hårt arbete, är Martina Bonniers arbetsfält.

Därför har hon självklart ett och annat råd att ge om stil och mode. Och självklart delar hon med sig!2018 Last Ned E-Bøker - All rights reserved.