H for hundevalp

H for hundevalp
ISBN/EAN: 9788205480568
Sprak: Bokmål
Kategori: Faktabøker
Forfatter: Reetta Niemeläog Salla Savolainen
Antall sider: 35
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Oversatt av: Almhjell, Line
Utgivelsesar: 2015
Originaltittel: Tikkumäen koirat

For alle hundevenner - med eller uten egen hund.

Stallen har fått en ny hundevalp! Iris har aldri sett noe så lite og søtt. Hun og vennene i Ponnyklubben får lov å stelle og passe den. For hver dag som går lærer valpen seg nye ting som er nødvendig å kunne.
Boka er varmt og humoristisk illustrert, og leserne får vite mye om hvordan man behandler og tar vare på hunder. Hvor gammel må valper være for å bli med hjem? Hvordan lærer man dem å bli renslige? Hvorfor bør de være aktive? Hvordan trener man valper til å bevege seg i trafikken?
H for Hundevalp er den andre boken om Iris og vennene hennes i stallen. I forrige bok H for Hest begynte de å ri og lærte om hester..H for Hundevalp er en bok for alle hundevenner - med eller uten egen hund.
Om H for Hest:
"Med artige og informative tegninger får barn en generell innføring i hva hest og ridning dreier seg om. Her mikses faglitteratur og en søt, liten historie om Iris og Ponniklubben sammen til en spennende lærestund om hest for barna." Marie Hatlevoll i Hest.no
Forfatteren Reetta Niemelä (f. 1973) og illustratøren Salla Savolainen (f. 1962) elsker hester og ridning. De har begge utgitt en rekke bøker for barn. Noen av bøkene, som denne, er oversatt til mange språk.

2018 Last Ned E-Bøker - All rights reserved.