Min nordiska mat

Min nordiska mat
ISBN/EAN: 9789526757209
Sprak: Svensk
Kategori: Mat og drikke
Forfatter: Michael Björklundog Kenneth Nars
Antall sider: 224
Forlag: Firma Kenneth Nars
Utgivelsesar: 2011

Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.

I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog.

Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!

www.michaelbjorklund.

com


Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.

kustannustaito.fi/

2018 Last Ned E-Bøker - All rights reserved.